HELLAS-GLANA

Training, techniek, beheersing van zwemslagen, conditie, start en keerpunten.

Dit heb je allemaal nodig om te kunnen wedstrijdzwemmen!

Training, techniek, beheersing van zwemslagen, conditie, start en keerpunten.

Dit heb je allemaal nodig om te kunnen wedstrijdzwemmen!

Bij Hellas-Glana zijn we al sinds 1936 super competatief bezig met wedstrijdzwemmen.

We zijn er dan ook best trots op dat we meezwemmen in de top. Met regelmaat gaan er zwemmers van Hellas-Glana naar Nationale en Internationale wedstrijden.

Raf Hendriks - 200 meter rugslag - ONK lange baan Amersfoort 2022

Onze zwemteams

National Regionaal

Het Eredivisie-team van Hellas-Glana, onder de leiding van Remco de Veen, Mitch Notten, Joey de Ruiter, Kim Rebergen en krachttrainer Mats Pastoor, staat bekend om het consistent voortbrengen van Nederlandse kampioenen in zowel senior- als jeugdcategorieën.

District

Het districtsteam van Hellas-Glana, onder leiding van Ramona de Veen met assistenten Niels de Boer en Britt Cornelissens, vormt een veelzijdige groep waar zwemmers van alle niveaus samenkomen om te genieten, gezond te blijven en te presteren. Uit deze harmonieuze mix van plezier en ambitie groeien jaarlijks talenten door naar het regionale en nationale niveau.

Minioren

De miniorenselectie van Hellas-Glana, zorgvuldig geleid door Ineke Voorintholt met assistenten Lars en Jolanda Kerremans, is de thuisbasis voor de jongste wedstrijdzwemmers van de club. In deze groep wordt met aandacht en expertise de basis gelegd voor de motoriek en techniek van de toekomstige zwemtalenten.

Masters

De masters zijn er voor zwemmers van 20 jaar en ouder. De trainingen zijn zo aangepast dat het voor iedere zwemmer van elk niveau en leeftijd uitdagend is. Is het jouw doel om je techniek te verbeteren, in vorm te blijven of te trainen voor een wedstrijd? Alles is mogelijk.

Trainingstijden

Kijk eens naar ons trainingsschema.

Wedstrijden en Evenementen

Hellas-Glana neemt ieder seizoen deel aan verschillende soorten nationale en internationale wedstrijden.

Meer informatie over onze zwemteams of wil je gratis een paar trainingen met ons mee doen?