HELLAS-GLANA

85 jaar geleden, op 18 augustus 1936 is Zwem-, Waterpolo-, Synchroonzwem vereniging Hellas-Glana opgericht.

Door de vele jaren heen heeft Hellas-Glana vele nationale- en international zwem- en waterpolo kampioenschappen georganiseerd en spelen we mee in de top van het Nederlandse zwemmen.

85 jaar geleden, op 18 augustus 1936 is Zwem-, Waterpolo-, Synchroonzwem- en Triatlonvereniging Hellas-Glana opgericht.

Door de vele jaren heen heeft Hellas-Glana veacle nationale- en international zwem- en waterpolo kampioenschappen georganiseerd en spelen we mee in de top van het Nederlandse zwemmen.

Streven naar een inclusieve en levendige sportvereniging

Buiten de talloze zwemactiviteiten, wedstrijden en ontspannende zwemmomenten, hechten we waarde aan het verbinden van onze leden door middel van diverse sociale activiteiten. We streven ernaar een actieve, goed georganiseerde, dynamische, slagvaardige en breed maatschappelijk georiënteerde sportvereniging te zijn.

We willen dat iedereen elkaar aansteekt om op een positieve manier met elkaar en met de sport om te gaan.

Respect, sportiviteit, veiligheid en plezier!

Wij streven naar een zwemklimaat, waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat, zich houdt aan de regels, zich inzet om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en vooral veel plezier maakt samen.

We willen nauw samenwerken met zowel plaatselijke als regionale sportverenigingen en instanties. We trainen in het zwembad van Sittard (De Nieuwe Hateboer), en binnenkort al heel snel in een geheel vernieuwd prachtig 50 meter wedstrijdbad in het nieuwe complex van de Glanerbrook in Geleen.

Wij zijn trots op onze vereniging, een van de grootste, beste en gezelligste van Nederland vinden wij. Kom jij er bij?!

Heb je een vraag of heb je interesse in een proeftraining?