HELLAS-GLANA

Wo dènk geer dat veer gaon zjwömme in 2024?

Zwemmen met Hellas-Glana in de optocht was een spetterend avontuur! Afgelopen zondag hebben we de straten omgetoverd tot een waterparadijs, dankzij de geweldige inzet van alle kids langs de kant! 🌊💦

De kids hebben laten zien dat ze echte waterexperts zijn door hun gooi skills in te zetten om de perfecte zwemplaats voor 2024 te kiezen! 🎯👏 Overal vlogen de ballen richting de goaltjes, en als beloning werden de kinderen volgeplakt met onze mooie Hellas-Glana stickers! 🌈✨

Maar zoals elk avontuur had ook onze optocht zijn uitdagingen… 🥲 Halverwege moesten we de kar achterlaten vanwege een kapot wiel. Geen paniek, we lieten ons niet uit het (waterpolo)veld slaan en hebben, met de hulp van een boormachine de voorkant toch nog mee kunnen pakken! 💪

En guess what? Onze doorzettingskracht werd beloond, want we sleepten de 3e prijs in de wacht voor grote groepen!!!🥉🏆 Wat een prestatie! Trots op ons team en op alle kids die hebben bijgedragen aan dit spetterende succes. Lekker gedaan allemaal! 🙌🎊

Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten

Uitslagen ITT

Zoals jullie hebben kunnen zien was het een geweldig weekend op het ITT!

Carnavalsoptocht

Op zondag 11 februari gaan we vanuit Hellas-Glana deelnemen aan de carnavalsoptocht.